We verwelkomen Keukens Van Lommel als nieuwe partner voor 2016

Met toonzalen in Westerlo en Aarschot is Keukens Van Lommel een gevestigde waarde met een onberispelijke reputatie, van in de Zuiderkempen tot diep in het Hageland.

Wie bij Van Lommel aanklopt kiest voor maatwerk, een perfecte afwerking en kwaliteit, stiptheid, een ruimte keuze aan materialen en afwerkingen en een tomeloze klanteninzet en dienst na verkoop. “Kwaliteit en service staan vooraan. We geven 15 jaar garantie op onze meubels.”

Kwalitatieve keukens, dressings, badkamers of slaapkamers worden in eigen beheer vervaardigd. Keukens Van Lommel is een familiezaak, met aan het hoofd Herwig en echtgenote Marleen Aertgeerts. Met zoon Stefan is opvolging verzekerd.

Herwig richtte in 1991 Keukens Van Lommel op. “Bij de start werkten we vanuit onze ateliers in Westerlo, zonder toonzaal.” Het aantal tevreden klanten nam zienderogen toe en al snel werd aan het atelier een toonzaal geopend. “Het succes leidde er toe dat we in 1999 een tweede toonzaal openden, in Aarschot.” De productie en de magazijnen verhuisden vanuit Westerlo naar een nieuw bedrijfsgebouw op een industriegebied in Olen.
“We hebben een uitgebreid machinepark, zodat we kunnen voldoen aan de vele wensen van onze klanten op vlak van materiaal- en kleurkeuze.

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024