Heylen Vastgoed Classic: toertocht dwars door de Kempen

Op 23 juni, de dag na de Heylen Vastgoed Heistse Pijl, organiseren we voor een eerste keer de Heylen Vastgoed Classic: een toertocht voor recreatieve fietsliefhebbers dwars door de Kempen. De opbrengst ervan gaat integraal naar twee goede doelen. Fiets je mee? 

De Heylen Vastgoed Heistse Pijl is al jaren een vaste waarde op de Europese wielerkalender. Dit jaar breidt de profkoers uit met een nieuwe toertocht doorheen de Kempense regio, waarbij je als recreant de kans krijgt om een gelijkaardig parcours als de profs te rijden! 

Elke deelnemer steunt bovendien rechtstreeks twee goede doelen: het Olivia Fund, dat zich inzet voor vernieuwend kankeronderzoek, en het REVAlution Center, het innovatieve revalidatiecentrum van To Walk Again.

 

Dwars door de Kempen 

Met startplaatsen in zowel Heist-op-den-Berg, Herentals en Turnhout en de keuze uit drie afstanden (25 - 65 - 115 km) kunnen deelnemers de Kempense regio op hun eigen niveau ontdekken. Dankzij onze kortere familietocht in Heist en Turnhout kunnen ook kinderen genieten van een leuke en sportieve dag. 

 

Vind hier alle informatie die je nodig hebt: http://www.heylenvastgoedclassic.be

 

Meer weten over de goede doelen die je al fietsend kan steunen?

Olivia Fund: http://olivia.be

To Walk Again: http://www.towalkagain.be

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024