Steun het Olivia Fund en To Walk Again al fietsend

De opbrengst van de Heylen Vastgoed Classic, de toertocht dwars door de Kempen op 23 juni, gaat integraal naar het Olivia Fund en To Walk Again. Meer weten over deze goede doelen? Lees dan even verder.

Olivia Fund

Het Olivia Hendrickx Research Fund steunt vernieuwend kankeronderzoek met specifieke focus op kinderen. Het Olivia Fund hoopt wetenschappers te steunen in hun onderzoek naar kanker en zo bij te dragen aan concrete klinische behandelingen. De aandacht voor kinderkanker in de medische wereld vergroten, basisonderzoek mee financieren en immunotherapie verder uitbouwen zijn slechts enkele pijlers van het Olivia Fund. 

Meer informatie lees je op: https://olivia.be

REVAlution 

Het REVAlution Center in Herentals is een onderdeel van To Walk Again, de organisatie die mensen met een lichamelijke beperking opnieuw hoop geeft. Naast het versterken van het sportaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, omvat TWA ook het REVAlution center, een uniek revalidatiecentrum. De innoverende en hoogtechnologische apparatuur stelt To Walk Again in staat om mensen verder te helpen in hun revalidatieproces dan met klassieke middelen. Het doel? De verlamming grotendeels herstellen. 

Surf snel naar: http://towalkagainrevalution.be

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024