Cibel - Cebon wordt nieuwe presenting partner

De Heylen Vastgoed Heistse Pijl is erg blij om Cibel als nieuwe presenting partner aan te kondigen. De internationale groothandel in fruit en groenten is al jaren nauw verbonden met de wielerwereld en is dan ook erg enthousiast om dit jaar deel uit te maken van de Heistse Pijl.

Cibel-Cebon: “We zijn erg trots om ons dit jaar als presenting partner van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl voor te stellen. Als speler in groenten en fruit zijn we al lang geen onbekende meer in de wielerwereld en werkten we in het verleden met onze drie groeiende merken CibelCebon en Allnuts al samen met onder meer Wout Van Aert en Lotto Soudal. Daarnaast hebben we al jaren onze eigen wielerploeg, het Cibel-Cebon team. Met die achtergrond was de keuze voor ons snel gemaakt om aan boord te stappen van dit divers evenement.” 

 

“Uiteraard dragen wij ook graag ons steentje bij aan de Heylen Vastgoed Classic. We vinden het een erg mooi initiatief om de opbrengst ervan integraal aan het Olivia Fund en het REVAlution Center te schenken. Dat kunnen we enkel maar aanmoedigen en met alle plezier mee ondersteunen.” 

 

Meer weten over Cibel? Check dan: http://www.cibel.be

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024