Nieuwe partner CAPS verwelkomt jou in de exclusieve CAPS Lounge!

De Heylen Vastgoed Heistse Pijl is erg trots om dit jaar in zee te gaan met Caps en jou te ontvangen in de unieke VIP-Lounge! 

Caps is uitgegroeid tot dé multibrand tankkaart die je toegang geeft tot meer dan 1500 tankstations in de Benelux én Frankrijk. 

 

Het grote en snelgroeiende bedrijf pronkt de laatste jaren steevast op de shirts van profwielerploeg Lotto Soudal en voorbije winter ook op dat van Wout van Aerts Offroad Team. De link met het wielrennen is dan ook bij Caps prominent aanwezig en wordt in juni met de Heylen Vastgoed Heistse Pijl nog maar eens bevestigd! 

 

Beleef meer als VIP!  

Om het partnership extra in de verf te zetten, dopen we ons VIP-Tourcafé dit jaar om tot een exclusieve ‘CAPS Lounge’. Als VIP geniet je hier van een gezellige sfeer met een uitgebreid buffet, inclusief alle dranken. Zak op 22 juni dus zeker af naar onze lounge aan de aankomstzone in Heist-op-den-Berg, maak een praatje met prominente gasten en volg de koers vanop de eerste rij!  

 

Caps: “Het wielrennen is voor ons de ideale manier om te netwerken. We kijken met ons team dan ook enorm uit naar deze wedstrijd!” 

 

Graag mee genieten in onze exclusieve CAPS Lounge

Aarzel niet om ons te contacteren en bestel tijdig je tickets via 0473/67 12 24 of stuur een mailtje naar Jef@isea.be  

 

Lees meer over Caps op:  https://www.caps.be/nl

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024