VIP in Heist-op-den-Berg uitverkocht

Alle tickets voor het VIP-dorp in Heist-op-den-Berg zijn de deur uit! 

 

Op 22 juni ontvangen we opnieuw heel wat VIP’s om mee te genieten van een spannende koers, hen culinair te verwennen en de dag samen af te sluiten met een spetterende afterparty. 

 

De twee unieke formules in Heist-op-den-Berg konden opnieuw heel wat mensen warm maken: zo verwelkomen we in onze VIP-tent ’s avonds bijna 500 genodigden, die overdag reeds kunnen meegenieten van het uitgebreide buffet, open bar en de koers in onze Caps Lounge. In de namiddag ontvangen we in de Lounge aan de aankomstzone nog eens 300 genodigden, afzonderlijk van onze avondformule Hof van Riemen.

 

Kortom, de organisatie en partners van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl zullen ook dit jaar weer heel wat mensen in de watten mogen leggen. We kijken er alvast naar uit om er samen met hen een schitterende dag van te maken. 

 

Ook hopen we uiteraard op een massale opkomst van toeschouwers: zowel bij de start in Tunrhout en langs het parcours doorheen de Kempsiche regio als in Heist-op-den-Berg om hun favoriet naar de overwinning te schreeuwen. 

 

Graag tot 22 juni!

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024