Groep VDH - Mercedes-Benz wordt 3 jaar partner van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl

Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Groep VDH Mercedes-Benz hebben een partnership gesloten voor de komende drie jaar.

“De ambities van Groep VDH passen perfect bij die van onze koers. Daarnaast zet zowel de organisatie als Groep VDH sterk in op de Kempische regio”, klinkt het bij koersdirecteur Dieter Clerx.

 

15 wagens van Groep VDH Mercedes-Benz rijden op zaterdag 22 juni mee in de karavaan van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl. 11 wagens worden voorzien voor de organisatie - waaronder die voor de koersdirectie, dokters en jury - de overige vier worden exclusief voor de VIP’s van de koers voorbehouden. 

 

Facelift V-klasse 

 

De populairste monovolume van Mercedes-Benz, de V-klasse, zal tijdens de Heylen Vastgoed Heistse Pijl heel wat VIP’s mogen vervoeren. “Ideaal om de facelift van de V-klasse aan te kondigen”, aldus Bart Smeets, Sales Manager van Groep VDH. “De grootste verandering van de V-klasse zijn de milieuvriendelijkere motoren.”

 

Koersdirecteur Dieter Clerx is ook erg blij om Groep VDH Mercedes-Benz er als partner bij te hebben: “We willen met de Heylen Vastgoed Heistse Pijl alles naar het hoogst haalbare niveau tillen en de wagens van Groep VDH passen perfect in dat plaatje. We willen samen met partners groeien die dezelfde waarden en doelen ambiëren.” Met hoofdzetel in Herentals en vestigingen in Mol en Diest, (alsook bijzetels in Wijnegem en Aarschot) heeft Groep VDH ook een sterke binding met de Kempische regio. De regio die de Heylen Vastgoed Heistse Pijl op 22 juni doorkruist. 

 

De facelift van de V-klasse en milieuvriendelijkere motoren liggen ook in lijn met de toekomstige modellen van de garage. Marketing & Communicatie Officer, Elise Raaymakers bevestigt: “Er is nog veel nieuws op komst. We gaan in de toekomst sterk inzetten op hybride modellen. De eVito wordt volgende maand gelanceerd en op het einde van het jaar komt de eerste volledige elektrische wagen uit.”

 

Foto: rudolphotos

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024