Heylen Vastgoed Heistse Pijl dankt medewerkers voor topeditie

De organisatie van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl will alle partners, medewerkers, genodigden en toeschouwers bedanken om er samen een topvierdaagse van te maken. 

Over de volledige vier dagen mochten we zo’n 2500 gasten ontvangen. Dankzij de inzet van medewerkers konden we die genodigden ook dit jaar in de watten leggen. De twee dagen voor de Heylen Vastgoed Heistse Pijl konden zij genieten van de sfeervolle beats van de Chique Afterwork en op vrijdag van een meer dan geslaagde comedyshow van Steven Goegebeur. Op de dag van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl zelf, konden we onze VIP’s een onvergetelijke dag bezorgen: 1000 VIP’s genoten van een spannende koers, culinair buffetten en spetterende afterparty. 

 

Zondag organiseerden we voor een eerste keer de Heylen Vastgoed Classic en fietsten jullie mee voor het goede doel. Daarom willen we, naast onze partners en medewerkers, ook alle deelnemers bedanken die op zondag de Kempen doorkruisten ten voordele van het Olivia Fund en het REVAlution Center van To Walk Again. De komende jaren zullen we de Heylen Vastgoed Classic verder op punt stellen om de goede doelen opnieuw een hart onder de riem te steken. 

 

Onze VIP’s van zaterdagavond konden ook bieden op de groene trui die Wout van Aert droeg tijdens zijn succesvolle Dauphiné Liberé. Zo kunnen we, samen met het inschrijvingsgeld van de Heylen Vastgoed Classic, binnenkort een mooi bedrag aan de goede doelen schenken. De uiteindelijke opbrengst wordt binnenkort bekendgemaakt bij de overhandiging van de Cheques. 

 

Zonder de inzet en steun van onze medewerkers was deze succeseditie niet mogelijk geweest. We hopen dan ook in 2020 opnieuw op jullie te rekenen! 

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024