Heylen Vastgoed Classic overhandigt cheque aan goede doelen

De organisatie kon een mooi bedrag schenken aan de goede doelen van het Olivia Fund en het REVAlution Center van To Walk Again!

Op 23 juni werd de Heylen Vastgoed Classic voor een eerste keer gereden. De toertocht, waarbij recreanten de kans kregen om een gelijkaardig parcours als dat van de profs te rijden, trommelde - ondanks de hitte - heel wat fietsliefhebbers op. Zowel ervaren fietsers als gezinnen konden op 23 juni genieten van een stralende zon en de Kempische regio. De bijdrage van al deze deelnemers zorgde ervoor dat de organisatie op 28 augustus een mooie cheque aan het Olivia Fund en het REVAlution Center van To Walk Again kon overhandigen.

 

Organisator Jef Van den Bosch: “De totale opbrengst van deze eerste editie bedroeg meer dan €10.000. Een gedeelte hiervan werd overgemaakt aan de ondersteunende verenigingen, die de toertocht mogelijk maakten. Het resterende bedrag van €6.250 is bestemd voor onze goede doelen. Wij zijn erg blij met het resultaat van deze eerste editie en dat we deze cheque mogen overhandigen. Het zijn goede doelen die ons nauw aan het hart liggen.” Ook in 2020 zullen de Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Heylen Vastgoed Classic plaatsvinden in juni. De exacte datum ligt nog niet vast maar dit zal waarschijnlijk begin juni zijn.

 

Johan Heylen: “Het is onze bedoeling om van de Heylen Vastgoed Classic een vaste waarde wordt op de recreatieve fietskalender. In het najaar starten we samen met de organisatie aan de voorbereiding van de editie in 2020. Wij zullen de nieuwe datum snel bekend kunnen maken."

 

De Heylen Vastgoed Classic wil iedere deelnemer van harte bedanken. We hopen ook in 2020 op jullie steun en massale opkomst te rekenen! 

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024