Op zaterdag 6 juni 2020 trekt het profpeloton opnieuw door de Kempen!

Save the date! De 13e Heylen Vastgoed Heistse Pijl vindt plaats op zaterdag 6 juni 2020! 

 

Het Colombiaanse wielertalent Alvaro Jose Hodeg van Deceuninck - Quick-Step gaf vorig jaar zijn visitekaartje af en sprintte naar de overwinning in Heist-op-den-Berg. Een mooie naam, die perfect in het rijtje van ex-winnaars, als Tom Boonen, Dylan Groenewegen en Greg Van Avermaet, past! 

 

Met de succeseditie van 2019 fris in het geheugen, kijken we alweer reikhalzend uit naar een volgende editie. De Heylen Vastgoed Heistse Pijl is ondertussen een vaste waarde op de wielerkalender en is jaarlijks een ware publiekstrekker, zowel op regionaal als op nationaal niveau. Ook in 2020 is de Europe Tour-koers LIVE op Sporza te volgen dankzij een verlengd partnership met de Belgische sportzender. 

 

Vernieuwde Heylen Vastgoed Classic

 

De dag na de profkoers breidt de organisatie van de Heistse Pijl ook een verlengstuk aan de Heylen Vastgoed Classic, de recreatieve toertocht voor het goede doel. Vorig jaar kon het initiatief 6.000 euro aan het Olivia Hendrickx Research Fund en REVAlution Center van To Walk Again schenken en ook in 2020 zal de opbrengst van de toertocht integraal naar het goede doel gaan. 

 

 

Informatie over het gehele event en volledige parcours volgt snel. 

 

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024