Jubileumeditie Heylen Vastgoed Heistse Pijl op 4 juni

Na twee corona-edities in een aangepast format en op andere datum dan normaal, vindt de Heylen Vastgoed Heistse Pijl opnieuw plaats op de traditionele eerste zaterdag van juni. Ook supporters langs het parcours en vips zijn opnieuw van harte welkom. 

Start in Vosselaar, lokale rondes in Heist-op-den-Berg

Het startschot wordt net als vorig jaar gegeven in gemeente Vosselaar. Daar doen de renners nog een lokale ronde met passage dwars door het centrum. Nadien volgt het peloton een rit in lijn doorheen de prachtige regio van de Kempen om uiteindelijk op het lokale parcours in Heist-op-den-Berg te komen. De renners leggen hier nog 6 lokale rondes af, met daarbij traditioneel de passage op de Heistse Berg als hoogtepunt. De koers is opnieuw live te volgen op Sporza.

Sterk deelnemersveld

Vorig jaar was het jonge talent Pascal Eenkhoorn van Jumbo-Visma die zijn naam bij op de erelijst mocht zetten – naast onder meer Tom Boonen, Greg Van Avermaet en Jasper De Buyst. Eenkhoorn zou zich weleens kunnen opvolgen, want ook dit jaar tekent zijn ploeg present. Net als vorige edities verwacht de Heistse Pijl een sterk deelnemersveld en een mix van WorldTour- en ProTeams. Naast Jumbo-Visma bevestigden ook reeds Bora-Hansgrohe, Lotto Soudal, Cofidis, Alpecin-Fenix en Bingoal-Pauwels Sauzen hun komst. Het volledige deelnemersveld en parcours zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Extra feestelijke jubileumeditie

Dit jaar viert de Heylen Vastgoed Heistse Pijl zijn 15de editie. En het ziet ernaar uit dat deze jubileumeditie extra gevierd zal worden. Na twee jaar zonder grote vip-mogelijkheden, biedt de organisatie opnieuw verschillende vip-formules om de koers vanop de eerste rij te beleven. Zowel aan de start in Vosselaar met vip-brunch als finish in Heist-op-den-Berg met vip-terras en aansluitend een walking dinner en afterparty belooft de koers opnieuw een groot feest te worden. U kan HIER de vip-formules bekijken. 

Mis geen enkele update en volg ons ook op sociale media:
Facebook: @HeistsePijl
Instagram: @heylenvastgoed_heistsepijl
Twitter: @HeistsePijl

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

1 juni 2024